Ještě jednou bych ráda poděkovala všem za skvělou atmosféru našeho netradičního dne otevřených dveří. Nedělních hrátek na „Pětce“ se zúčastnili stovky návštěvníků a všichni společně jsme si celé odpoledne užili. Svědčí o tom nejenom fotografie, ale i rozzářené úsměvy dětí a rodičů. Nejstarší účastnici bylo 85 let, nejmladšímu pouhý měsíc J. Za rok se na vás opět těšíme.

Moc děkujeme za milá povzbuzení a poděkování, která se svolením autorů uveřejňujeme.

Hezký den,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala a vyjádřila obdiv za skvělý Den otevřených dveří. Byla to moc hezká akce, paní ředitelka a všichni zaměstnanci mají náš obdiv, za to, že nám věnovali svůj volný čas a energii. Nestihli jsme využít celý program, ale moc děkujeme za ukázku čtení, zápis nanečisto, bubnování a možnost vyřádit se v tělocvičně.

Ve Vaší škole je cítit, že Vás všechny práce baví a děláte ji rádi.

Moc Vám děkujeme a těšíme se na zápis.

Se srdečným pozdravem    Lucie Kadlecová, máma budoucí školačky

Vážená paní ředitelko, vážení organizátoři včerejšího Dne otevřených dveří,
Chtěla jsem Vám za sebe i své dvě holčičky poděkovat za krásný zážitek ze včerejšího dne. Velmi oceňuji nasazení všech organizátorů, zapojení žáků, kteří si zažijí i úplně jinou roli, vstřícnost všech, profesionalitu paní psycholožky atd. Můj obdiv, že se vše podařilo a je vidět, kolik práce za celou akcí je.
Budu ráda, když se moje holčičky stanou v budoucnu členy týmu
S pozdravem
P. Hübnerova