ZŠ Mnichovická, Kolín > Informace > Informace k zahájení nového školního roku

Vážení rodiče a milí žáci,

zahájení školního roku se nám pomalu blíží a jsme rádi, že se budeme moci všichni společně s vašimi dětmi sejít 1. září ve škole a zahájit tak nový školní rok.

Díky pokračující situaci sice s nejrůznějšími opatřeními a omezeními, ale věřím, že opět společně vše zvládneme s úsměvem. Budeme postupovat dle manuálů MŠMT a o všem důležitém vás budeme postupně informovat.  Na veškeré dotazy vám rádi odpoví třídní učitelé a samozřejmě i já :).

Příprava školního roku je v plném proudu, rozvrhy jsou připraveny a budou brzo zveřejněny. 1. září proběhne krátké slavnostní zahájení školního roku od 7. 55. Pro prvňáčky máme speciální zahájení, o němž rodiče byli informováni třídními učitelkami. 2. 9. 2020 budou žáci ve škole do 11.35. Proběhne projektové dopoledne s třídními učiteli, abychom se všichni mohli společně adaptovat po dlouhém období uzavření školy a nastartovat s úsměvem nový školní rok. Prvňáčkové se budou první týden učit podle speciálního rozvrhu

Jsem přesvědčena, že s pomocí skvělých rodičů i pedagogů překonáme všechny překážky a výzvy, které nám dnešní doba nastavuje. Předem všem děkuji za spolupráci. O všech omezeních a opatřeních vás budeme informovat a budeme hledat nejpřijatelnější řešení.

Užívejte společně poslední letní dny a energii ze sluníčka, budeme ji všichni potřebovat.

Iva Lokajová, ředitelka školy