ZŠ Mnichovická, Kolín > Informace > Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2021/2022

Milí rodiče a žáci,

nabídka kroužků je v naší škole tradičně pestrá a bohatá, jsme pyšní na pedagogy, kteří ve volném čase podporují zájmy žáků, snaží se je vést k zdravému životnímu stylu, motivují je v jejich činnostech, což přináší často jejich úspěchy v rozmanitých soutěžích. Letos však musíme respektovat bezpečnostní opatření, v kroužcích se smí potkávat jen žáci z jednoho ročníku. Doufáme, že se v průběhu školního roku pravidla změní, my pak volnočasové aktivity opět rozšíříme na více ročníků. Důležité je zdraví nás všech a prezenční výuka ve škole, věříme, že se tímto rokem vrátíme do běžného režimu.

I přes veškerá omezení a opatření nabízíme i v letošním školním roce nadstandardní počet zájmových kroužků a doučování.

MŠMT finančně podpořilo doučování žáků, výhodou je známé prostředí i vyučující, snadná komunikace. Doučování od září probíhá individuálně i v malých skupinách, pedagogové oslovili první rodiče, kdokoliv by dále projevil zájem o tuto možnost, obrátí se přímo na ředitelství školy. Našim cílem zůstává spokojený žák, který se školy nebojí, vnímá ji jako podnětné prostředí plné kamarádů, kde získává důležité zkušenosti pro život.

Nabídku kroužků a elektronickou přihlášku naleznete zde: https://www.5zskolin.cz/pro-zaky-a-rodice/zajmova-cinnost-krouzky/

Prosím o její vyplnění nejpozději do 5. 10. 2021. Kroužky začínají svou pravidelnou činnost od pondělí 11. 10. 2021. Symbolický poplatek činí 200 Kč za celý školní rok a žáci mohou navštěvovat libovolný počet kroužků.  Poplatek uhraďte na účet 2564372319/0800, do poznámky k platbě, prosím, uveďte: příjmení, jméno a třídu žáka/žákyně.

Těšíme se na setkání s vašimi dětmi při zájmové činnosti           PhDr. Mgr. Iva Lokajová, ředitelka školy