Milí rodiče, žáci, kolegové a všichni příznivci naší školy!

Moc ráda bych vám všem popřála pokud možno co nejpohodovější a nejpohádkovější svátky.  Loňský a letošní rok nebyl pro nikoho z nás vůbec jednoduchý. Přesto jsme se s ním snažili všichni společně poprat nejlépe, jak jen to šlo. Poděkování patří všem rodičům, bez vaší spolupráci a pomoci by to nešlo. Jsem moc ráda za to, jaké rodiče u nás máme, jak nám pomáháte a spolupracujete s námi. A i když se může někdy objevit mráček, snažíme se společně, aby zase vysvitlo sluníčko.

Poděkování patří všem mým kolegům a pracovníkům školy. Jak už jsem jim psala, každý z nich je originál, každý z nich umí něco jiného a snaží se to předávat svým žákům. Dohromady ale tvoří neuvěřitelný celek. A nesmíme zapomenout ani na naše provozní pracovníky a zlatou dušičku naší školy – paní ekonomku. Bez nich všech dohromady by naše školička nebyla taková, jaká je.

Děkuji všem za společnou práci a přeji ještě jednou krásné a pohodové svátky s dětmi a rodinou, hodně pohádek a dobré nálady. Užívejte nejkrásnější svátky v roce s dětmi, strašně rychle totiž rostou :).  Ať je nový rok 2022 jenom a jenom lepší.

Iva Lokajová, ředitelka školy

PS: A přidávám svoji oblíbenou písničku – ať nás nenávist neničí a máme se rádi :).