ZŠ Mnichovická, Kolín > Sportovní úspěchy > ÚSPĚŠNÝ FLORBALOVÝ PODZIM

Stejně jako každý rok probíhaly během listopadu florbalové turnaje, které jsou zároveň kvalifikací na KSD ZŠ. Opět se nám podařilo postoupit ve všech kategoriích do finálových turnajů a na KSD 2019. Největšího úspěchu dosáhla děvčata v kategorii starších dívek 8. – 9. třída, která se stala přebornicemi okresu Kolín a budou reprezentova Kolín na krajském finále v Kutné Hoře. Stříbrné medaile vybojovaly také dívky v kategorii 6. – 7. třída, které podlehly pouze vítězi turnaje 4. ZŠ Kolín. Bronzové medaile z finále získali po velkém boji starší chlapci 8. – 9. třída. Mladším chlapcům 6. – 7. třída se bohužel po velké smůle nepodařilo postoupit mezi nejlepší čtyřku a tak v malém finále vybojovali páté místo. Všichni reprezentanti naší školy zasluhují pochvalu za bojovnost a předvedené výkony.

FLORBAL 8.-9. TŘÍDA dívky 1. MÍSTO

Hálová, Hanesová, Dubová, Michalková, Kellerová, Pesslová, Valentová, Pátková, Benešová – postup na krajské finále

FLORBAL 6.-7. TŘÍDA DÍVKY  2. MÍSTO (POSTUP NA KSD)
Barbora Krausová, Kristýna Koděrová, Miloslava Jiřičková, Simona Dohaničová, Hana Jurová, Viktorie Rambousková, Kateřina Tyšerová, Karolína Čížková, Denisa Šustrová, Aneta Čepeláková, Kateřina Růžičková, Kristína Mészárosová.

FLORBAL 8.-9. TŘÍDA CHLAPCI 3. MÍSTO (postup na KSD) Koněrza, Fíla, Čech, Žemba, Pacovský, Kukal, Oliva, Novák, Nehasil, Foršt, Muller, Jahoda