ZŠ Mnichovická, Kolín > Informace > Vyhlášení ředitelského volna

Na základě § 24, odst. 2, zákona č. 561/2004 o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, vyhlašuji v týdnu od 16. – 20. 3. 2020 z vážných organizačních důvodů ředitelské volno – demoliční práce ve škole.  Činnost školní družiny nebude přerušena a bude v omezeném provozu probíhat po celý den. V mimořádných a odůvodněných případech mohou využít školní družinu i žáci 2. stupně.

Z důvodu zajištění bezpečnosti a chodu organizace školní družiny (provizorní provoz) prosíme o nahlášení jmen žáků, kteří mají zájem o pobyt ve školní družině nejdéle do 5. 2. 2020 třídním učitelům. I přes veškerou snahu upozorňuji, že pobyt ve školní družině bude ztížen hlučností a prašným prostředím.

Všichni žáci vyklidí před jarními prázdninami vše ze skříněk a ze šaten (demoliční práce – hrozí znečištění). Žáci, kteří budou ve školní družině, si budou přezůvky nosit každý den s sebou.

Soutěže žáků, které probíhají v prostorách mimo školu, se budou konat a učitelé se jich s žáky zúčastní (soutěž Bart, Příběhy našich sousedů).

Omlouváme se za vzniklé komplikace, ale věříme, že budovaná přístavba školy rozšíří možnosti výuky na naší škole.

 

Děkujeme za pochopení                           PhDr. Mgr. Iva Lokajová, ředitelka školy