Milí rodiče a milí žáci,

je to více než 3 měsíce, kdy jsem vám posílala první zprávu ohledně uzavření škol. Nikdo z nás v té době netušil, jak dlouhou dobu bude uzavření škol trvat. Život se nám všem během chvilky otočil naruby. Nedali jsme se. Ocitli jsme se všichni v jedné lodi na rozbouřeném moři a společně zdárně pomalu doplouváme do přístavu.

Všichni jsme se museli naučit hodně nového, osvojit si ze dne na den „dálkovou“ výuku. Pro rodiče, žáky a pedagogy to vůbec nebylo jednoduché, ale společně pomalými kroky jsme to zvládli. I vy jste se ocitli nejenom v roli rodičů, ale i pedagogů svých dětí. Většina z vás to zvládla na 1 s hvězdičkou a neměli jste to vůbec jednoduché.

Moje velké poděkování patří všem za úžasnou spolupráci a pomoc, bez ní by to nebylo vůbec možné. Rodičům bych ráda ještě jednou touto cestou podělovala za všechny podporující emaily, telefonáty a poděkování, které nám všem dodávaly energii a úsměv na tváři.

Jsem právem pyšná na naše žáky, rodiče a pedagogy, že jsme v této pro všechny nelehké době vše zvládali a společně jsme dopluli do přístavu.

Pro nás všechny dobrá zpráva, nástavba školy byla dokončena a během prázdnin nás čeká vybudování vysokorychlostní počítačové sítě, instalace počítačů do nové učebny ICT, vybavení jazykové učebny a multifunkční učebny technických předmětů. Věřím, že již v září si budeme moci všichni společně nové prostory prohlédnout.

Na závěr mi nezbývá než všem popřát pokud možno klidné prázdniny plné sluníčka, dobré nálady a úsměvů.

Těším se na setkání s vámi všemi v novém školním roce.          Iva Lokajová, ředitelka školy