ZŠ Mnichovická, Kolín > Informace > Organizační opatření platné od 1. 9. 2020 v Základní škole Kolín V., Mnichovická 62

Organizační opatření platné od 1. 9. 2020 v Základní škole Kolín V., Mnichovická 62

Záměrem školou přijatých opatření je umožnit ve školním roce 2020/2021 průběh výuky a dalších školních aktivit v co největším rozsahu.

Žáci vstupují do budovy školy samostatně, doprovod zůstává před budovou školy.

Vstup do školy bude rodičům a dalším osobám umožněn pouze po předchozí domluvě. Bez předchozí domluvy není možné do školy vstoupit. Návštěvu si vyzvedne pracovník školy u vchodu a odvede k jednání do předem určené místnosti. Prosíme, aby co nejvíce informací bylo vyřizováno dálkově prostřednictvím elektronické žákovské knížky, telefonu, videokonference.

S ohledem na způsob šíření onemocnění covid-19 je důležité si uvědomit, že čím více je lidí, se kterými se žák nebo zaměstnanec školy setká, a čím delší je tato interakce, tím vyšší je riziko šíření tohoto onemocnění. Proto žádáme všechny zákonné zástupce našich žáků a ostatní návštěvy školy, aby do budovy školy vstupovali se zakrytým obličejem a používali při tom roušky, respirátory, šátky, šály a obdobné tkaniny.

Dále měníme pravidla pro předávání žáků odcházejících ze školní družiny. Podrobné informace sdělí rodičům vychovatelky. Během měsíce září bude zprovozněno vyzvedávání žáků ze školní družiny prostřednictvím elektronických čipů – elektronický systém pro vyzvedávání žáků ze ŠD. Rodiče obdrží všechny informace 1. 9. 2020 prostřednictvím elektronické žákovské knížky a dopisem.

 

Děkujeme za pochopení a věřím, že společně vše zvládneme          Iva Lokajová, ředitelka školy